Jump to content




Photo

Has anyone ever gotten this problem


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 Tobias Fünke

Tobias Fünke

    Ron Ron

  • 6,794 posts
  • Joined: Jul 24, 2008
  • Location:South Central Los Angeles.

Posted September 04, 2008 - 11:08 AM

The page you are trying to view cannot be shown because it uses an invalid or unsupported form of compression.


<img src="http://i38.tinypic.c...com/xgmemf.gif" border="0" class="linked-image" />

#2 Guest_Nissan_*

Guest_Nissan_*

Posted September 04, 2008 - 11:23 AM

Do you have a link to the thread?

#3 Tobias Fünke

Tobias Fünke

    Ron Ron

  • 6,794 posts
  • Joined: Jul 24, 2008
  • Location:South Central Los Angeles.

Posted September 04, 2008 - 01:51 PM

My friend was getting that problem when he was trying to sign in on FireFox.
<img src="http://i38.tinypic.c...com/xgmemf.gif" border="0" class="linked-image" />

#4 Guest_Nissan_*

Guest_Nissan_*

Posted September 04, 2008 - 01:56 PM

I don't think is this a problem with the site... I'm sure it's a problem with Firefox. Is he using Firefox 3.0?

Tell him to reset all his settings and use Firefox in safe mode.

Link

#5 Real Deal

Real Deal

    Legend

  • 14,869 posts
  • Joined: Jun 29, 2008
  • Location:Kansas
  • Name:Brandon
  • Fav. Laker:Kobe

Posted September 04, 2008 - 02:02 PM

The new version of Firefox seems to be giving a few people problems, anyways. I'm running fine with it, but it's even happening on OTR, I suppose (right Nissan?), so I really don't know what to say. The compression settings we have on the board are supported by the server. If they weren't, every single member would be having problems.

#6 Jaime Quintanilla

Jaime Quintanilla

    SI ME GUSTA!

  • 4,346 posts
  • Joined: Jun 29, 2008
  • Location:Los Angeles-ish, California
  • Fan Since:Birth
  • Fav. Laker:Kobe Bryant

Posted September 04, 2008 - 02:08 PM

Yeah, I've never gotten the problem once. The only thing that I've gotten is when my Internet is running slow, I get a blank page with the number "0" and that's happened to me maybe like five times or so. However, I reload the page and it's gone. Like I said, I only get that when I have slow internet connection.

#7 lyk13

lyk13

    BACK 2 BACK NBA CHAMPIONS

  • 4,722 posts
  • Joined: Jul 25, 2008
  • Location:Singapore
  • Fan Since:1999 (But reminiscent all the way back till 1960s, even 1948)
  • Fav. Laker:Kobe Bryant & Wilt Chamberlain

Posted September 04, 2008 - 09:02 PM

Weird, FF3.01 user here and have not come across that error in any form in ANY IPB. I surf at least 2 IPBs daily.

Example of the page that has that error please?

Ok, the sign in page? Which? During or after?

Edited by lyk13, September 04, 2008 - 09:03 PM.








0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users